پیش نویس آئین اخلاق
نگارش 20 دی 1402
تدوین شده توسط کمیته اخلاق انجمن رادیولوژی ایران
راهنمای اخلاق حرفه ای، مبحث اول : رازپوشی
نگارش 24 آبان 1402
تدوین شده توسط کمیته اخلاق حرفه ای انجمن رادیولوژی ایران
رعایت نکات اخلاقی، رضایت نامه و برائت نامه
نگارش 26 فروردین 1402
تدوین شده توسط کمیته اخلاق حرفه ای انجمن رادیولوژی ایران
رعایت نکات اخلاقی، رضایت نامه و برائت نامه
نگارش 26 اردیبهشت 1402
تدوین شده توسط کمیته اخلاق حرفه ای انجمن رادیولوژی ایران
دستور العمل سونوگرافی تخصصی روده در بیماریهای التهابی روده
نگارش سال 1400
تدوین شده توسط کمیته تصویربرداری ابدومن انجمن رادیولوژی ایران
با توجه به پایان دوره فعالیت انجمن های استانی انجمن رادیولوژی ایران در نظر دارد به صورت یکپارچه در استان های مورد نظر انتخابات انجمن های استانی را از طریق سایت انجمن برگزار نماید. به این منظور در هر استان یکی از اعضای هیات مدیره مرکزی مسئولیت نظارت بر اجرای انتخابات را بر عهده دارد. از کلیه داوطلبین کاندیداتوری هیات مدیره و بازرس انجمن های استانی که یکسال از عضویت آنه ها در انجمن مرکزی می گذرد تقاضا می شود درخواست کاندیداتوری خود را به همراه یک قطعه عکس پرسنلی و رزومه مختصر به کمیته اجرایی انتخابات در آن استان ارسال نمایند)
زمانبندی انتخابات انجمن های استانی
فراخوان سراسری 6 اردیبهشت
تشکیل هیات اجرایی هر استان بمدت 20 اردیبهشت
ثبت نام رای دهندگان در سایت انجمن تا 20 خرداد
ثبت نام کاندیدا ها تا 25 اردیبهشت
اعلام رسمی کاندیدا های هر استان 5 خردادماه 1404
معرفی کاندیدا ها 5 خرداد1404 تا 20 خرداد
اجرای انتخابات 24 خرداد
اعلام نتایج اولیه 25 خرداد
بررسی اعتراضات تا 27 خرداد1404
اعلام نتایج 28 خرداد
آیین نامه شعب استانی انجمن رادیولوژی ایران
young ICR
معصومه گیتی دبیر سمینار تازههای رادیولوژی و هوش مصنوعی با بیان اینکه در آستانه برپایی اولین سمینار تخصصی هوش مصنوعی قرار داریم، گفت: امروزه هوش مصنوعی به جزء جدایی ناپذیر از زندگی ما تبدیل شده است، همانطور که روزانه با گوشیهای هوشمند، مسیریابها و نرم افزارهای مختلفی در زمینه هوش مصنوعی سروکار داریم در زمینه پزشکی و تشخیص و درمان بیماریها نیز از این قاعده مستثنی نیستیم.
براساس گزارش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، استاد تمام رادیولوژی دانشگاه تهران با اشاره به گسترش کاربرد هوش مصنوعی در زندگی بشری و علوم و تخصصهای مختلف، گفت: در علوم پزشکی از جمله رادیولوژی و تصویربرداری پزشکی شاهد گسترش کاربرد هوش مصنوعی در حوزههای تشخیص، آموزش، پژوهش و درمان هستیم. ورود هوش مصنوعی باعث ایجاد تحولی شگرف در امر آموزش و یادگیری رادیولوژی و تصویربرداری پزشکی شده است.
وی با بیان اینکه انجمن رادیولوژی ایران، یکی از پیشروترین انجمنهای پزشکی کشور است، گفت: این انجمن همواره در عرصههای علمی همگام با مباحث روز دنیا حرکت کرده است و امروزه با توجه به فراگیری و اهمیت توجه به ظرفیت هوش مصنوعی در این رشته، سعی در معرفی آخرین دستاوردها و کاربردیترین آموزشها در این زمینه به خانواده چهار هزار نفری رادیولوژی کشور دارد.
به گفته وی، انجمن رادیولوژی کشور با راهبری فرآیندهای آموزشی، پژوهشی و کاربردیسازی هوش مصنوعی سعی در برطرف کردن نواقص این مسیر و اجرای طرحهای ملی با همکاری دانشگاهها و اساتید دارد.
عضو هیئت مدیره انجمن رادیولوژی با اشاره به نقش AI در تشخیص و افزایش سرعت و دقت آن در حوزه رادیولوژی، گفت: از کاربردهای اصلی هوش مصنوعی در رادیولوژی میتوان به تشخیص زودتر ضایعات، پیدا کردن حدود ضایعات، حجم ضایعات، تشخیص دقیقتر ضایعات و غیره اشاره کرد.
گیتی افزود: سرعت پیشرفت علم زیاد است و در حال حاضر در کشور نرم افزارهای مختلفی در زمینه هوش مصنوعی در رادیولوژی در حال شکل گیری است. برخی از آنها مانند تصویربرداری در ماموگرافی نسبتا جلوتر از سایر نرم افزارها است که با محصولات خارجی رقابت می کند و همگام با آنها پیش می رود.
استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به چند تکنولوژی جدید هوش مصنوعی در دنیا که در اختیار رادیولوژیست ها قرار گرفته است، گفت: در حال حاضر علاوه بر نرم افزارهای تصویربرداری ماموگرافی در زمینه های دیگر مانند تشخیص بیماری سل و تشخیص بیماریهای عصبی خاص مانند ام اس، نرم افزارهایی در حال استفاده است که باید از دقت بیشتری برخوردار شوند تا هزینهای که برای آنها میشود، ارزش داشته باشد.
وی حفاظت از اطلاعات را یکی از چالشهای هوش مصنوعی در سلامت دانست و گفت: اطلاعات بیماران و اطلاعات یک جمعیت جزو دادههای با ارزشی است که با وضع قوانین و مقررات میتوان از افشای آن پیشگیری کرد.
وی افزود: در سمینار دو روزه هوش مصنوعی که ۹ و ۱۰ مردادماه در مجموعه تلاش تهران برگزار خواهد شد، درباره مباحث مختلفی نظیر تصویربرداری سرطان پستان، برخی بیماریهای خوشخیم پستان، تصویربرداری از مغز و سیستم عصبی، تصویربرداری از سیتم عضلانی، بیماریهای گوارشی و غیره هر کدام در یک جلسه جداگانه بحث و گفتوگو خواهد شد.
این عضو هیئت علمی، رادیولوژی را رشته وابسته به تکنیک دستگاه و پیشرفتهای تکنولوژی عنوان کرد و هدف از برگزاری این سمینار را آشنایی پزشکان، رادیولوژیستهای جوان و دانشجویان این رشته و همکاران گروه پزشکی با تکنیکها و نرمافزارهای هوش مصنوعی دانست.
تمامی پزشکان، رادیولوژیستها، تکنسینها و دانشجویان علاقهمند میتوانند در این سمینار دو روزه هوش مصنوعی در رادیولوژی حضور یافته و از آخرین دستاوردها و تحولات علمی در این زمینه بهرهمند شوند.
گفتنی است ؛ سمینار دو روزه هوش مصنوعی در رادیولوژی ۹ و ۱۰ مردادماه در محل سالن تلاش واقع در خیابان ولی عصر، پایین تر از پارک وی برگزار میشود.
علاقه مندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر با دبیرخانه انجمن ۰۲۱۴۴۴۶۲۰۷۸ داخلی ۳ تماس بگیرند.
انتهای پیام/ https://borna.news/009IEv
استاد تمام رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران، هوش مصنوعی (AI) را عامل ایجاد تحولی شگرف در امر آموزش و یادگیری رادیولوژی عنوان کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، معصومه گیتی، با بیان اینکه در آستانه برپایی اولین سمینار تخصصی هوش مصنوعی قرار داریم، گفت: امروزه هوش مصنوعی به جز جدایی ناپذیر از زندگی ما تبدیل شده است، همانطور که روزانه با گوشیهای هوشمند، مسیریابها و نرم افزارهای مختلفی در زمینه هوش مصنوعی سروکار داریم در زمینه پزشکی و تشخیص و درمان بیماریها نیز از این قاعده مستثنی نیستیم.
دبیر سمینار تازههای رادیولوژی و هوش مصنوعی با اشاره به گسترش کاربرد هوش مصنوعی در زندگی بشری و علوم و تخصصهای مختلف، گفت: در علوم پزشکی از جمله رادیولوژی و تصویربرداری پزشکی شاهد گسترش کاربرد هوش مصنوعی در حوزههای تشخیص، آموزش، پژوهش و درمان هستیم. ورود هوش مصنوعی باعث ایجاد تحولی شگرف در امر آموزش و یادگیری رادیولوژی و تصویربرداری پزشکی شده است.
وی با بیان اینکه انجمن رادیولوژی ایران، یکی از پیشروترین انجمنهای پزشکی کشور است، گفت: این انجمن همواره در عرصههای علمی همگام با مباحث روز دنیا حرکت کرده است و امروزه با توجه به فراگیری و اهمیت توجه به ظرفیت هوش مصنوعی در این رشته، سعی در معرفی آخرین دستاوردها و کاربردیترین آموزشها در این زمینه به خانواده چهار هزار نفری رادیولوژی کشور دارد.
به گفته گیتی، انجمن رادیولوژی کشور با راهبری فرآیندهای آموزشی، پژوهشی و کاربردیسازی هوش مصنوعی سعی در برطرف کردن نواقص این مسیر و اجرای طرحهای ملی با همکاری دانشگاهها و اساتید دارد.
عضو هیئت مدیره انجمن رادیولوژی ایران، با اشاره به نقش AI در تشخیص و افزایش سرعت و دقت آن در حوزه رادیولوژی، گفت: از کاربردهای اصلی هوش مصنوعی در رادیولوژی میتوان به تشخیص زودتر ضایعات، پیدا کردن حدود ضایعات، حجم ضایعات، تشخیص دقیقتر ضایعات و غیره اشاره کرد.
گیتی افزود: سرعت پیشرفت علم زیاد است و در حال حاضر در کشور نرم افزارهای مختلفی در زمینه هوش مصنوعی در رادیولوژی در حال شکل گیری است. برخی از آنها مانند تصویربرداری در ماموگرافی نسبتاً جلوتر از سایر نرم افزارها است که با محصولات خارجی رقابت میکند و همگام با آنها پیش میرود.
استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به چند تکنولوژی جدید هوش مصنوعی در دنیا که در اختیار رادیولوژیستها قرار گرفته است، گفت: در حال حاضر علاوه بر نرم افزارهای تصویربرداری ماموگرافی در زمینههای دیگر مانند تشخیص بیماری سل و تشخیص بیماریهای عصبی خاص مانند ام اس، نرم افزارهایی در حال استفاده است که باید از دقت بیشتری برخوردار شوند تا هزینهای که برای آنها میشود، ارزش داشته باشد.
وی، حفاظت از اطلاعات را یکی از چالشهای هوش مصنوعی در سلامت دانست و گفت: اطلاعات بیماران و اطلاعات یک جمعیت جزو دادههای با ارزشی است که با وضع قوانین و مقررات میتوان از افشای آن پیشگیری کرد.
گیتی افزود: در سمینار دو روزه هوش مصنوعی که ۹ و ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ در مجموعه تلاش تهران برگزار خواهد شد، درباره مباحث مختلفی نظیر تصویربرداری سرطان پستان، برخی بیماریهای خوشخیم پستان، تصویربرداری از مغز و سیستم عصبی، تصویربرداری از سیستم عضلانی، بیماریهای گوارشی و…، هر کدام در یک جلسه جداگانه بحث و گفتوگو خواهد شد.
وی، رادیولوژی را رشته وابسته به تکنیک دستگاه و پیشرفتهای تکنولوژی عنوان کرد و هدف از برگزاری این سمینار را آشنایی پزشکان، رادیولوژیستهای جوان و دانشجویان این رشته و همکاران گروه پزشکی با تکنیکها و نرمافزارهای هوش مصنوعی دانست.
تمامی پزشکان، رادیولوژیستها، تکنسینها و دانشجویان علاقهمند میتوانند در این سمینار دو روزه هوش مصنوعی در رادیولوژی حضور یافته و از آخرین دستاوردها و تحولات علمی در این زمینه بهرهمند شوند.